gradina de lavanda

Gradina de Lavanda

Pasiunea pentru lavandă a încolțit firesc, a crescut liberă și s-a transformat într-o grădină întinsă, de un deopotrivă rece și cald violet, menită să încânte, să relaxeze, să bucure și să răsfețe.

A început în joacă, într-o grădină de țară, unde soiuri felurite de lavandă s-au întâlnit special să ne ofere nouă pură desfătare. Am hotărât, atunci, că jocul acesta încântător de miresme și culori merită un loc mai generos, mai deschis, care să primească și să ne dăruiască frumusețea aceasta în experiențe și miresme violet.

Așa a ajuns să înflorească, devenind o mică fermă de familie, Grădina de Lavandă, în locația actuală – un loc ce te duce cu gândul la „Cronicile din Narnia”, accesibil abia după ce traversezi o pădure ce pare mai degrabă un pasaj de un verde des, ca mai apoi să se dezvăluie, splendid, un peisaj deluros, ce găzduirește tărâmul violet.

Grădina noastră violet înseamnă culoare, miresme, buchetele proaspat culese care îți răsfață simțurile, zumzet de albine și gustul bun al mierii delicate cu lavandă.

Grădina de Lavandă înseamnă totodată energie și entuziasm – energia pe care ne-o dăruiesc toți cei care au ales să ne viziteze și entuziasmul cu care alegem să ne armonizăm cu natura, prin produsele noastre 100% naturale, pregătite special spre încântarea tuturor celor care aleg să le încerce sau să le ofere.

La sfârșit de iunie însorit sau poate la sfârșit de septembrie bine copt, te așteptăm să savurezi cu proprii tăi ochi experiența unei simfonii a simțurilor, în tonuri de violet.

Date de contact:

Gradina de Lavanda
Telefon: 0729 600 721
Email: gradinadelavanda@yahoo.com
Website: www.gradinadelavanda.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.